nl fr en

Onze Service

 

 

Wat kan je verwachten op de Inter-Track circuitdagen?

Je kan 6 sessies van 20 min circuitrijden. Alle rijders worden ingedeeld in 4 groepen om op circuit te rijden :

Group 1 : geen of beperkte circuitervaring.
Group 2 : beperkte of voldoende circuitervaring.
Group 3 : voldoende circuitervaring
Group 4 : veel circuitervaring

 

  • 's Morgens is er de briefing voor alle groepen om het verloop van de dag uit te leggen, alsook de vlaggen en regels van het circuit; Hier kan je een antwoord krijgen op al je vragen.
  • Group 1 wordt de eerste sessies opgedeeld in kleine groepjes die,indien ze dit wensen,elk een ervaren instructeur als voorrijder krijgen om zo op een zo veilig mogelijke manier het circuit te verkennen en de juiste rijtechniek onder de knie te krijgen. Ook met al je vragen kan je bij deze mensen terecht voor en na elke sessie. Na enkele van deze begeleide sessies, krijg je de kans om vrij te rijden op je eigen tempo. Diegenen van Group 1 die denken dat ze na de begeleide sessies toch nog niet klaar zijn om vrij te rijden, kunnen nog altijd aan 1 van onze instructeurs vragen om voor te rijden, zij zullen dit met alle plezier doen.
  • Voor Group 2 , 3 en 4 bestaat de dag uit vrij rijden op het circuit.
  • Om het aantal rode en gele vlagsituaties tot een minimum te beperken werkt Inter-Track met MY LAPS transponders.
  • Zo kunnen we de snelheidsverschillen per groep verminderen. Alle rondetijden van alle piloten die deelnemen aan onze circuitdagen komen in onze databank terecht. Hierdoor kunnen we de groepen zo goed mogelijk herverdelen op voorhand nog voor de eerste sessie gereden zal worden. Je kan hierdoor natuurlijk ook zelf je rondetijden bekijken door je account aan te maken op SPEEDHIVE ( https://speedhive.mylaps.com/nl/ ) of de SPEEDHIVE APP. Zo kan je alle rondetijden per groep bekijken van al onze events. Door op je naam te klikken,krijg je al jouw rondetijden te zien.
  •  Om de halve dag worden de groepen herverdeeld op basis van de gereden rondetijden om de snelheidsverschillen te beperken.

 

Op alle circuitdagen zal er ook onze bandenservice voorzien zijn, die je eventueel ook met technische bijstand kan helpen.

Ook de marshalls en andere medewerkers zullen er alles aan doen om je circuitdagen zo tof, leerrijk en veilig mogelijk te maken met een maximum aan rijplezier!

Voor seizoen 2019 starten we met de circuits van Folembray, Croix-en-Ternois,Ecuyers en Carole in Frankrijk,in Belgie met de circuits van Mettet en Zolder, in Duitsland met het circuit van Bilster Berg en in Nederland met het circuit van Zandvoort .